Totaal concept

Naast het grote assortiment wat wij voeren, kunt u bij ons ook terecht met al u wensen en behoeften m.b.t uw personeel of zakelijke relaties. Zo leveren wij voor elke gelegenheid bloemen en producten op maat.

Of het nu om een bedankje/verjaardag of promotie binnen uw bedrijf, of dat u uw klanten wilt belonen met een bos bloemen bij aanschaf van een bepaald product, wij kunnen het allemaal voor u regelen (Binnen een straal van 5 km of boven de 100 Euro gratis bezorgd*) Tenslotte hebben wij ook nog een speciaal team dat het mooiste Rouwwerk voor u kan verzorgen. Oftewel… alles wat u maar kunt bedenken, vindt u bij ons onder 1 dak !
 
 
 
 
 
 


 

Snel & efficiënt inkopen

Alle producten staan overzichtelijk gerangschikt, zijn duidelijk geprijsd. Om u optimaal van dienst te zijn is Wim Jansen XL daarnaast ook maar liefst 5 dagen per week geopend (dinsdag t/m zaterdag) en is er altijd genoeg gratis parkeergelegenheid.
 
 
 
* Wij bezorgen gratis op het Gouwe Park en de omliggende bedrijven parken Coenecoop en Goudse Poort en natuurlijk het Rouwwerk.
** met uitzondering van opgemaakt bloemwerk en beplanting.